29/09/2013 - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ELECTRONICA- ΜΙΚΡΟΗ απάντηση της Θεσσαλονίκης στην ηλεκτρονική σκηνή έχει όλα τα στοιχεία της πόλης. Για να εξηγούμαι, εννοώ ότι οι ΜΙΚΡΟ έχουν παίξει τα πάντα, σε αυτό το είδος, ότι έκαναν πειραματισμούς με άνεση. Ότι δηλαδή κάναμε πάντα εδώ. Όλα ξεκίνησαν το 1998 με τη δημιουργία τους η οποία βασίστηκε στην επιρροή τους από τα συγκροτήματα της δεκαετίας του 80. Ήχος δυνατός αλλά και μελωδικός ... και έτσι ξεκίνησε η φάση. Πειραματισμοί με μουσικούς και φωνές μέχρι που φτάσαμε στη σύνθεση που ξέρουμε. Το αποτέλεσμα ήταν η αρχή μιας καινούργιας μόδας με αισιόδοξο χαρακτήρα και ελληνικό στίχο.

Οι ΜΙΚΡΟ πάντα ήταν ο ήχος του πάρτι, αλλά και η συντήρηση της electronica, το lounge και γενικά όλα τα υποείδη -αν μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε έτσι. Ήξεραν πάντα τι έκαναν και που πήγαιναν και συνεργάστηκαν με πολλούς άλλους καλλιτέχνες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια πρωτοχρονιά, απόγευμα με hangover να βλέπω το Σαμποτάζ από ΜΙΚΡΟ σε σύμπραξη με την Ελένη Τσαλιγοπούλου!

Δείτε το στο YouTube και θα καταλάβετε τι εννοώ όταν λέω ότι έχουν παίξει τα πάντα σχεδόν. Αυτό είναι κάτι το οποίο τους έκανε και να ξεχωρίζουν αλλά και να είναι πάντα στο προσκήνιο είτε με live είτε με τους δίσκους τους. Αλλά τελικά αυτό δεν είναι το ζητούμενο για ένα συγκρότημα; Η ελληνική electronica έχει πολλά πρόσωπα και οι ΜΙΚΡΟ είναι ένα από αυτά μόνοι τους! Ναι, έτσι είναι γιατί όπως και να παίζουν, ότι και να παίζουν πάντα είναι στην επικαιρότητα, ποτέ δεν έγιναν βαρετοί, ποτέ δεν το πέρασαν όπως λέμε. Από εκεί και πέρα οκ, γούστα είναι αυτά! Τσεκάρετε τη συνέντευξή τους και ακούστε τη νέα τους δουλειά, αξίζει τον κόπο!

U-Nickεπιστροφή...
Banner 2 Banner 3 Banner 3