27/08/2017 - Το μυστικό της μπλε πολυκατοικίας-Έλενα ΑκρίταΠρόσωπα και συμβάντα του παρελθόντος, πρόσωπα και καταστάσεις παροντικές συμπλέουν άλλοτε από παρώθηση της μοίρας και άλλοτε μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες ενέργειες. Η Γιολάντα, ένα νέο κορίτσι εμφανίζεται στη δημοσιογράφο Ελσινόρη Χατζή, ζητώντας τη βοήθειά της για μια υπόθεση, που αρχικά δεν κεντρίζει το ενδιαφέρον της δημοσιογράφου.

Στην πορεία όμως τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην και η Γιολάντα θα εξελιχθεί σε καθοριστικό παράγοντα της ιστορίας. Εξίσου καθοριστική και η παρουσία και δράση του Ντίλαν -ιδιοκτήτη διαμερισμάτων στη μπλε πολυκατοικία και φίλου του Ανδρέα (του συντρόφου της Ελσινόρης)- γεμάτη ενδιαφέρον για τον εκάστοτε αδύνατο ίσως από εσωτερική ανάγκη εξιλέωσης για την αδράνεια αλλοτινών εποχών. Στο επίκεντρο ο ισχυρός πολιτικός άνδρας Αντώνης Σκιαδάς, που φέρει τα αρνητικά γνωρίσματα του πολιτικού κόσμου συμπυκνωμένα σε ένα και μόνο πρόσωπο.

Εξαφανισμένος από το πολιτικό προσκήνιο, για να ξεχαστούν παρελθοντικές αμαρτίες και κυρίως οι αγνώστου προελεύσεως απειλές, αυτός που είχε χρηματίσει από βουλευτής μέχρι υπουργός, επανέρχεται ως σωτήρας της χώρας που μαστίζεται από την κρίση με στόχο την Προεδρία της Δημοκρατίας! Εδώ κάπου το παρελθόν θα λάβει το ρόλο του εκδικητή με τη συνδρομή της συζύγου και της κόρης του Σκιαδά.

Γιατί η Ρεγγίνα δεν ξέχασε ποτέ πως αναγκάστηκε να τον παντρευτεί λίγο μετά το Πολυτεχνείο επί Δικτατορίας καθώς είχε ήδη στα σπλάχνα της την Πέρσα. Αυτά και ακόμη περισσότερα πρόσωπα έχουν τη δική τους συμβολή στην ιστορία μας, συμβάλλοντας το καθένα ξεχωριστά στην αποτύπωση μιας διαφορετικής πτυχής της εποχής μας.επιστροφή...
Banner 2 Banner 3 Banner 3